Hallitus

Juuso Sikiö

Puheenjohtaja, Joensuun kampuspuheenjohtaja
Joensuu
puheenjohtaja(at)isyy.fi
puh. +358 44 576 8400

Olen ISYYn hallituksen puheenjohtaja vuonna 2018 ja vaikutan pääosin Joensuun kampuksella. Minun tärkein tehtäväni on ohjata hallituksen ja edustajiston ideoita kohti käytännön toteutusta. Hallituksen puheenjohtajan päivittäinen työnkuva on varsin tavallista toimistotyötä, eli puheluita, sähköposteja, kokouksia ja erilaisia tapaamisia.

Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunnan hallitus ja työntekijät ovat kaikkia ISYYn opiskelijoita varten. Minuun ja kaikkiin meihin saa olla yhteydessä erilaisten ideoiden, huolien ja ajatusten kanssa.

Kummi ainejärjestöille: Fides, Optimi, Pistis, Varnitsa

Heidi Hämäläinen

1. varapuheenjohtaja, Kuopion kampuspuheenjohtaja
Kuopio
kampuspj.kuopio(at)isyy.fi
puh. +358 44 576 8404

Moikka kaikille! Olen Heidi, neljännen vuoden sosiaalipsykologian opiskelija ja paljasjalkainen viäränkiärä savolaisakka Kuopiosta. Toimin ISYYn vuoden 2018 hallituksessa 1. varapuheenjohtajana ja Kuopion kampuspuheenjohtajana. Hommiini kuuluu ylioppilaskunnan toiminnan koordinointi Kuopion kampuksella, sekä hallituksen arjen pyörittäminen yhdessä puheenjohtajan ja muun hallituksen kanssa. Tämän lisäksi pönötän erilaisissa työryhmissä, joissa pyrin tuomaan opiskelijan ääntä kuuluviin.

Minuun voit olla yhteydessä, jos sinulla on kysyttävää esimerkiksi ISYYn tapahtumista, kuten vaikkapa Wabusta tai ISYYn toiminnasta Kuopiossa ylipäätään. Saa tulla myös morjestamaan Lukemalle ilman asiaakin!

Kummi ainejärjestöille: Dentina, Kuolo, Preemio, Serveri, Terho

Heikki Räihä

2. varapuheenjohtaja, Savonlinnan kampussiirto ja opiskelija-asuminen
Joensuu
kampuspj.savonlinna(at)isyy.fi
puh. +358 50 535 3326

Toimin ISYYn hallituksessa 2. varapuheenjohtajana sekä Savonlinnan kampuspuheenjohtajana. Tehtäviini kuuluu osallistuminen pääsektorin toimiin yhdessä pääsihteerin ja muun puheenjohtajiston kanssa sekä tietenkin ISYYn toimintojen arkinen pyörittäminen Savonlinnan kampuksella yhdessä toimistosihteerimme kanssa. Lisäksi vastaan hallituksen puolella Savonlinnan kampuksen siirtoon liittyvästä opiskelijanäkökulman esille tuomisesta ja siirron edunvalvonnallisista toimista läheisessä yhteistyössä muun hallituksen ja henkilökuntamme kanssa, unohtamatta yhteistyötä yliopiston puolella. Tärkeää yhteistyötä tullaan tekemään ainejärjestöjen kanssa! Tehdään Savonlinnan kampuksen siirrosta yhdessä opiskelijoille mahdollisimman helppo ja onnistunut.

Minulta saa tulla kyselemään mitä tahansa Savonlinnan kampukseen ja sen siirtymiseen, ISYYn toimintaan tai ihan mihin tahansa muuhunkin liittyvää. Tarjolla on aina kyseenalaista juttuseuraa sekä huonoja vitsejä. Minut tavoittaa parhaiten puhelimitse, sähköpostitse sekä tietenkin vierailemalla rakkaan kampuksemme ISYYn toimistolla.

Kummi ainejärjestöille: Kotex, Sulo

Susanna Haverinen

Viestintä
Joensuu
susanna.haverinen(at)isyy.fi
puh. +358 44 576 8427

Vuonna 2018 toimin Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunnan hallituksen viestintävastaavana. Haluan kehittää ylioppilaskunnan viestintää vieläkin tavoittavammaksi ja informatiivisemmaksi. Toimin pääasiassa Joensuun kampuksella.

Jos sinulla on kehitysideoita, kritiikkiä, kysymyksiä tai muuta sanottavaa, ota yhteyttä! Parhaiten minut saa kiinni sähköpostilla, mutta voit ottaa yhteyttä myös puhelimitse tai tavoitella minua Haltialta ISYYn toimistolta.

Kummi ainejärjestöille: Epsilon, Legio, Nefa, Opossumi

Niklas Leinonen

Vapaa-aika, liikunta ja opiskelija-asuminen
Joensuu
niklas.leinonen(at)isyy.fi
puh. +358 44 576 8418

Toimin ISYYn hallituksessa vuonna 2018 ja vastuualueinani ovat vapaa-aika, liikunta ja kulttuuri.

Minuun kannattaa ottaa yhteyttä, kun sinulla on uusia ideoita tai kehitysehdotuksia jo olemassa oleviin vapaa-ajan tapahtumiin, liikuntaan tai opiskelija-asumiseen liittyen. Vastailen mielelläni myös kerhoja koskeviin tiedusteluihin. Jos olet epävarma liittyykö asiasi ISYYn vapaa-aikaan, liikuntaan tai kulttuuriin – ota rohkeasti yhteyttä. Jos en osaa heti vastata kysymykseesi, selvitän kuka osaa.

Parhaiten minut tavoittaa sähköpostilla. Joensuun kampuksella tapaat minut todennäköisimmin ISYYn toimistolta Haltialla tai Futuran sekä Naturan ympäristöstä. Nähdään!

Kummi ainejärjestöille: Bunsen, Mikrovillus, Metsäylioppilaat, Praxis

Tommi Manninen

Työelämä, yritysyhteistyö ja järjestöt
Joensuu
tommi.manninen(at)isyy.fi
puh. +358 44 576 8402

Toimin ISYYn hallituksen työelämä- ja yritysyhteistyövastaavana. Opiskelija, ainejärjestö tai kerho, kampuksesta riippumatta ota minuun yhteyttä, mikäli haluat ideoida, kehittää tai järjestää työelämään tai yritysyhteistyöhön liittyviä tapahtumia tai jos aikeissasi on tiivistää yhteistyötä eri tahojen välillä. Ideoidaan ja tehdään yhdessä!

Muu yhteistyötaho, laita rohkeasti viestiä, mikäli pohdit yhteistyötä Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunnan kanssa.

Kummi ainejärjestöille: Joraus, Kassos, Poikkeus, Popsi

Ronja Mäkinen

Sosiaalipolitiikka ja kehitysyhteistyö
Kuopio
ronja.makinen(at)isyy.fi
puh. +358 44 576 8403

Vastaan ISYYn hallituksessa sosiaalipolitiikasta, kehitysyhteistyöstä ja ympäristöstä. Sosiaalipolitiikkaan kuuluu tiiviisti sanottuna kaikki opiskelijoiden hyvinvointiin liittyvä, mutta esimerkiksi myös yhdenvertaisuus ja opiskelijaetuudet. Yhdessä ISYYn edunvalvonta-asiantuntijoiden ja muiden hallituslaisten kanssa työskentelen päivittäin opiskelijoiden paremman edunvalvonnan puolesta ja puolustan opiskelijoiden oikeuksia tällä saralla.

Minuun voi rohkeasti olla yhteydessä näihin teemoihin liittyvien kysymysten tai parannusehdotusten tiimoilta. Parhaiten minut saa kiinni sähköpostilla, mutta minua voi nykäistä hihasta myös yliopiston käytävillä Kuopion kampuksella tai tulla Lukemalle moikkaamaan!

Kummi ainejärjestöille: Fortis, Hyeena, Kulti, Retikka, Socius

Saara Oravuo

Kansainväliset asiat
Joensuu
saara.oravuo(at)isyy.fi
puh. +358 44 576 8421

Kansainvälisten asioiden vastaavana ISYYn hallituksessa olen yllättäen vastuussa kaikesta, mikä liittyy kansainvälisyyteen! Käytännössä tämä tarkoittaa, että pidän huolen kansainvälisten opiskelijoiden tasa-arvoisesta ja tasapuolisesta kohtelusta. Lisäksi pyrin tekemään kaikista ISYYn kampuksista kansainvälisempiä kannustamalla paikallisia opiskelijoita olemaan enemmän tekemisissä kansainvälisten opiskelijoiden kanssa. Näin myös suomalaiset opiskelijat tuntevat kansainvälisyyden kotonaan ja rohkaistuvat liikkumaan yli rajojen.

Kansainvälisten asioiden lisäksi olen mukana vaikuttamassa Savonlinnan kampussiirtoon liittyviin asioihin. Työskentelen suurimmaksi osin Joensuun kampuksella, joten minulle voi vapaasti tulla juttelemaan ISYYn toimistolla tai tavoitella sähköpostitse ihan millä vaan aiheella, kehitysidealla tai palautteella.

Kummi ainejärjestöille: Ablaut, Echo, Godis, Iskra, Lingtwisti

Hanna Saarelainen

Viestintä, ympäristö ja vapaa-aika
Kuopio
hanna.saarelainen(at)isyy.fi
puh. +358 44 576 8405

Tervehdys kaikille! Olen Hanna, toinen tämän vuoden viestintävastaavista sekä samalla hoidan ympäristöön ja vapaa-aikaan liittyviä asioita. Minut löytää pääsääntöisesti Kuopion kampukselta, luultavimmin Snellmanian käytäviltä, mutta vierailen usein myös kotiseudullani Joensuussa. Saa vapaasti tulla tutustumaan ja vaihtamaan ajatuksia tai laittaa vaikka sähköpostia, millaista sisältöä haluaisit nähdä ISYYn viestintäkanavilla!

Sara Salonen

Koulutuspoliittinen vastaava
Joensuu
sara.salonen(at)isyy.fi
puh. +358 44 576 8401

Hallituksen koulutuspoliittisena vastaavana tärkein tehtäväni on valvoa ylioppilaskuntamme jäsenten etuja kaikissa opiskeluihin liittyvissä asioissa. Työskentelen esimerkiksi oppimisympäristöjä ja opintojen ohjausta kehittävissä työryhmissä, pyrkimyksenäni tehdä niistä meille opiskelijoille mahdollisimman tehokkaasti toimivia ja mukavia. Minuun voi olla yhteydessä koska tahansa koulutuspoliittiseen edunvalvontaan liittyen ja miksei muutenkin.

Kummi ainejärjestöille: Judica, Oidipus, Tombolo, Täky