Kuopio

ISYYn Kuopion kampuksella on seuraavat varattavat tilat:

LUKEMA

Ylioppilaskunnan toimiston yhteydessä olevat Lukeman tilat Studentialla: (Yliopistonranta 3, sisäänkäynti C, 70210 Kuopio) sali, kokoustilat ja keittiö.

Varaaminen:
Ylioppilaskunnan toimistolla (Studentia, sisäänkäynti C, Yliopistonranta 3) tai sähköpostitse jarjestoasiantuntija(at)isyy.fi.

Varauksen yhteydessä tulee ilmoittaa seuraavat tiedot:
– varaajan nimi/organisaatio (esim. Kärmes)
– varausaika (esim. 29.11.2018 klo 17–00.00)
– varattavat tilat (esim. sali + kokoushuone)
– laskutustiedot

Varauksen peruminen:
Varauksen peruutus on tehtävä viimeistään viikkoa ennen tapahtumaa. Myöhemmin tehdystä peruutuksesta veloitetaan 50 % vuokrauksen hinnasta ja alle 48 h ennen varausta tehdystä peruutuksesta 100 % vuokrasta.

Lukeman käyttöohjeet löydät täältä.

Huom! Lukemaa saavat käyttää veloituksetta ISYYn viralliset toimielimet, jaostot ja kerhot. Ilmaisen käyttäjän on peruttava tai siirrettävä tilavaraustaan, mikäli kaksi viikkoa ennen varattua tilaisuutta samalle ajankohdalle löytyy maksava asiakas.

Lukeman varaustilanne

Näet Lukeman varaustilanteen alla olevasta kalenterista.

Kalenteri

STUDENTIAN BÄNDIKÄMPPÄ

Vakiovuorot jaetaan elokuussa, joulukuussa ja toukokuussa. Vuorojen haun aukeamisesta tiedotetaan ISYYn nettisivuilla sekä Facebookissa. Bändivuoro maksaa 20 €/kk + avaimen panttimaksu 50 €.

Bänditilan ollessa vapaana on mahdollista varata myös yksittäisiä soittovuoroja 5 €/kerta.

Lisätietoja: järjestöasiantuntija, jarjestoasiantuntija(at)isyy.fi, p. 044 576 8419.

TIUKANLINNA

Juhlatalo, kokous- ja saunatilat, catering (Yliopistonranta 1 J).

Varaaminen:
Tiukanlinnan voivat varata ISYYn kautta ainejärjestöt ja kerhot. Tilaa vuokrataan ainoastaan ma-to aikavälille 17.00–00.00 (sis. siivoukseen tarvittavan ajan). Vuokrahinta ainejärjestöille ja kerhoille on 100 € + mahdolliset siivouskulut. Tilauksen peruuttamista veloitetaan 100 €. Varaustiedustelut voi lähettää osoitteeseen jarjestoasiantuntija(at)isyy.fi. Muut voivat tehdä varauksen ja saada lisätietoja Kattaman verkkosivuilla.

Lue lisää:

Kattaman verkkosivut