Palvelut

Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta tarjoaa jäsenilleen monia erilaisia palveluja, joista osa on ilmaisia eli ylioppilaskunnan jäsenmaksuun sisältyviä ja osan saa käyttöönsä erillisellä maksulla.

ISYY tarjoaa jäsenilleen esimerkiksi harrastusmahdollisuuksia ja tekemistä ylioppilaskunnan kerhojen kautta. Järjestämme jäsenillemme pitkin vuotta myös hyvinvointia edistäviä tapahtumia ja aktiviteetteja, kuten Kampusrysäyksen lukuvuoden alussa sekä liikuntailtapäivät syksyllä ja keväällä.

ISYYn kampustoimistot palvelevat sinua molemmilla ISYYn kampuksilla Joensuussa ja Kuopiossa arkisin lukukausien aikana. Toimistoista saat muun muassa uuden lukuvuositarran opiskelijakorttiisi sekä apua ja neuvoja mieltäsi askarruttaviin kysymyksiin. Voit lainata tai vuokrata toimistoilta välineitä myös erilaiseen harrastustoimintaan.

Käytössäsi ovat myös muun osaavan henkilökuntamme palvelut. Jos tarvitset neuvontaa esimerkiksi koulutus- tai sosiaalipoliittisissa edunvalvonta-asioissa, voit ottaa yhteyttä ylioppilaskuntaan ja me autamme sinua parhaamme mukaan eteenpäin.

Ylioppilaskunnalla on sekä Joensuussa että Kuopiossa tiloja, joita esimerkiksi ainejärjestöt voivat vuokrata tapahtumiaan varten edullisesti.

Liikuntapalvelut ovat myös yksi suuri ja konkreettinen ylioppilaskunnan jäsenilleen järjestämä palvelu.

Eikä sovi unohtaa ylioppilaslehti Uljasta, joka viestii jäsenistöllemme väsymättä opiskelijoita koskettavista ajankohtaisista asioista.

Ota meihin rohkeasti yhteyttä ja käytä ylioppilaskunnan tarjoamat palvelut ja edut hyväksesi!

Lue lisää:

ISYY: Kampustoimistot
ISYY: Henkilökunnan yhteystiedot