Mukaan toimintaan

Ylioppilaskunta tarjoaa jäsenilleen mahdollisuuden osallistua monenlaiseen eri toimintaan ja saada kokemusta järjestötoiminnasta sekä eväitä tulevaisuutta varten. Ylioppilaskunnan kerhoista ja eri aine- ja muista järjestöistä voit löytää myös samanhenkisiä ja omasta opiskelualastasi tai harrastuksestasi kiinnostuneita tyyppejä, joiden avulla opiskeluelämästä tulee kaksin verroin mukavampaa!

Ylioppilaskunnassa voit vaikuttaa muun muassa valiokuntien ja jaostojen kautta tai pyrkimällä ISYYn edustajistoon tai hallitukseen. Voit hakea myös hallinnon opiskelijaedustajaksi eli hallopediksi ja päästä sitä kautta vaikuttamaan opiskelijoita koskettaviin asioihin esimerkiksi omassa tiedekunnassasi.

Ylioppilaskunnalla on tällä hetkellä molemmilla kampuksillaan useita työntekijöitä ja uusille tekijöille on aina ajoittain tarve. Pysy siis kuulolla myös avoimista työpaikoista!
Näiden sivujen alta löydät tiedot muun muassa avoimista luottamus- ja työpaikoista sekä tietoa eri kampuksilla toimivista kerhoista ja järjestöistä.

Tuu mukaan toimintaan ja auta meitä tekemään parempi ylioppilaskunta myös sinulle!

Lue lisää:

ISYY: Edustajisto
ISYY: Hallitus
ISYY: Kampusvaliokunnat
ISYY: Jaostot