Viestintä

ISYY tiedottaa jäsenilleen kampusten ajankohtaisista asioista ja tapahtumista. Tiedotuskanaviamme seuraamalla pysyt kärryillä siitä, mitä ylioppilaskunnassa ja molemmilla kampuksilla milloinkin tapahtuu: missä on bileet ja paljonko maksaa, milloin hankeavustusten hakuaika loppuu, mitä ylioppilaskunnan hallitus teki viime kuussa, milloin valitaan seuraava edustajisto ja mitä yliopistoliikunnan ohjelmassa on huomenna.

Lisäksi saat tietoa esimerkiksi edunvalvontaan liittyvistä asioista sekä yliopiston ja yo-kunnan muiden sidosryhmien ajankohtaisista jutuista.

Verkkosivut ovat ISYYn virallinen ilmoitustaulu ja niiltä saat kaiken tärkeimmän tiedon ISYYn omasta toiminnasta. Sidosryhmiemme, kuten yliopiston ja YTHS:n, tapahtumista tiedotamme pääasiallisesti uutiskirjemuotoisissa viikkotiedotteissamme Wiikko-Ärsykkeissä ja englanninkielisissä Weekly Feedeissä. Näistä löydät myös ajankohtaiset ISYYtä koskevat asiat.

Some-kanavissamme jaamme sekä ajankohtaista tärkeää tietoa, että välähdyksiä ISYYn toimijoiden arkipäivästä.

Ota siis ISYYs haltuun ja seuraa meitä Facebookissa, Instagramissa, Twitterissä ja YouTubessa, tutustu verkkosivuihimme, liity sähköpostilistoillemme ja lue viikkotiedotteitamme Wiikko-Ärsykettä tai englanninkielistä Weekly Feediä. Seuraile myös kampusten ilmoitustauluja. ISYYn uutisfeedin löydät myös Tuudosta ja lisäksi pyrimme tiedottamaan tärkeistä asioista Yammerin UEF//opiskelijat -ryhmässä.

Ylioppilaslehti Uljaasta löydät puolestaan yliopiston, opiskelijapolitiikan, ylioppilaskunnan ja kulttuurin tuoreimmat uutiset ja aiheet.

ISYYn viestintäkanavat kootusti

Viestintäsuunnittelija

ISYYllä on viestintäsuunnittelija, joka tekee parhaansa pitääkseen ylioppilaskunnan jäsenistön kartalla kaikesta tärkeästä ja olennaisesta mitä ylioppilaskunnassa, yliopistossa ja eri kampuksilla tapahtuu. Viestintäsuunnittelija tarjoaa myös mielellään auttavaa kättään ja neuvoo viestintään liittyvissä kysymyksissä ja pulmissa.

Ylioppilaskunnan muut työntekijät vastaavat omalle sektorilleen kuuluvasta viestinnästä ja myös heiltä voi kysellä apua tarpeen mukaan.

Henkilökunnan yhteystiedot