11.03.2013

Hallituksen selonteko jäsenistölle – Helmikuu

Hei! Tässä on hallituksen selonteko jäsenistölle helmikuulta. Helmikuussa hallitus osallistunut Suomen ylioppilaskuntien liiton avausseminaariin Riihimäellä, tavannut UEF:n johtoryhmän lounaan merkeissä ja osallistunut hymy- ja valitusviikkoon.

Hallituksen päivittäiseen selontekoon voit tutustua kokonaisuudessaan täältä.

Marjo Turunen (hallituksen puheenjohtaja)

Marjo osallistui ryhmäpuheenjohtajien kokoukseen, teki strategiatyötä Savonlinnan ainejärjestötoimijoiden kanssa ja haastatteli kv-sihteerin paikkaa hakeneita.

Topias Tamminen (1. varapuheenjohtaja ja ympäristö)
Topias lounasti Reilun kaupan edustajan kanssa ja osallistui hymy- ja valitusviikon toteuttamisen sekä isännöi Petroskoin ylioppilaskuntatoimijoiden vierailua Joensuussa.

Olli-Pekka Sartanen (2. varapuheenjohtaja ja liikunta)
Olli-Pekka kävi opiskelijoiden liikuntaliiton OSM-kisajärjestäjäkoulutuksessa Helsingissä, johti Kuopion kampusvaliokunnan järjestäytymiskokousta ja osallistui keskustelutilaisuuteen Kuopion julkisten liikenteen opiskelijalipuista.

Toivo Haimi (edunvalvonta: sosiaalipolitiikka)
Toivo tapasi Joensuun Elli Oy:n ja Kuopas Oy:n toimitusjohtajia, ideoi Joensuun sopo-jaoston hengailuilloista ja vei ISYY:n tervehdyksen Joensuun ylioppilasteatterin Pisarat X-näytelmän esitykseen.

Noora Kettunen (edunvalvonta: vapaa-aika ja kehitysyhteistyö)
Noora osallistui Liikuntakerhon kokoukseen Joensuussa, kirjoitti hallitusblogia ja osallistui liikuntailtapäivään.

Satu Koikkalainen (edunvalvonta: koulutuspolitiikka)
Satu tapasi ainejärjestötoimijoiden kanssa dekaania ja keskusteli monialaisista sivuaineopinnoista sekä perehtyi maksuttomaan koulutukseen SYL:n avausseminaarissa.

Paula Martikainen (edunvalvonta: viestintä ja tuutorointi)
Paula opetti ainejärjestötoimijoille, miten vuosikello tehdään, askarteli vuosijuhlakutsuja ja innostui UEF:n mahtavasta markkinointisuunnitelmasta.

Annakaisa Tirronen (edunvalvonta: kansainväliset asiat)
Annakaisa kokousti kv-asiain neuvottelukunnan sekä urapalveluiden kanssa sekä koulutti ainejärjestötoimijoita kv-asioista.

 

Julkaistu 11.3.2013

Palaa takaisin