Wiikko-Ärsyke

Wiikko-Ärsyke on ISYYn viikkotiedote, josta löydät kätevästi tietoa oman kampuksesi tapahtumista. Wiikko-Ärsyke lähetetään lukukausien ajan (pois lukien loma-ajat) sähköisenä uutiskirjeenä suoraan tilaajien sähköpostiin Joensuun, Kuopion ja Savonlinnan kampuksilla.

ISYYllä on myös vastaava englanninkielinen viikkotiedote Weekly Feed (aiemmin Monday Mail), joka ilmestyy kerran viikossa Joensuun ja Kuopion kampuksilla.

Huom! Vuodesta 2018 alkaen viikkotiedotteiden ilmestymispäivä on poikkeustilanteita lukuun ottamatta tiistai.

Wiikko-Ärsykkeessä ja Weekly Feedissä on tietoa ylioppilaskunnan omien toimijoiden, aine- ja kampusjärjestöjen sekä kerhojen ajankohtaisista asioista ja tapahtumista. Niiden kautta voidaan tiedottaa myös sidosryhmien ja yhteistyökumppaneiden jutuista.

Uudet, aloittavat opiskelijat, lisätään lukukausien alussa automaattisesti oman kampuksensa Wiikko-Ärsykkeen jakelulistalle. Mikäli haluat tilata itsellesi oman kampuksesi Wiikko-Ärsykkeen tai poistua vastaanottajalistalta, voit tehdä sen helposti alla olevan uutiskirjeen tilauslomakkeen avulla.

Uutiskirjeen tilaus- ja peruutuslomake

Tiedotettavaa Wiikko-Ärsykkeessä tai Weekly Feedissä?

ISYY ottaa viikkotiedotteisiin vastaan aineistoa esimerkiksi yliopiston toimijoilta sekä ylioppilaskunnan ainejärjestöiltä, jaostoilta ja kerhoilta. Aineisto tulee toimittaa ylioppilaskuntaan sähköpostitse lyhyessä ja tiiviissä muodossa (max. 500 merkkiä välilyöntien kanssa).

Aineistoon on myös hyvä sisältää linkki esimerkiksi nettisivuille tai Facebookiin, josta lukijat voi ohjata hakemaan lisätietoa.

Weekly Feediä varten toimitettavan aineiston tulee olla englanninkielistä.

Mikäli aineistoa ei toimiteta pyydetyssä muodossa, sitä ei julkaista. ISYY saattaa joutua myös tekemään priorisointia julkaistavan materiaalin välillä.

Viikkotiedotteiden kautta julkaistavaksi haluttu tieto tulee toimittaa viikkoa ennen ilmestymistä (edellisen viikon tiistai) seuraaviin osoitteisiin:

Joensuun Wiikko-Ärsyke: vapaa-aika@isyy.fi
Kuopion Wiikko-Ärsyke: tiedotus@isyy.fi
Savonlinnan Wiikko-Ärsyke: toimisto.savonlinna@isyy.fi
Joensuun Weekly Feed: kv.joensuu@isyy.fi
Kuopion Weekly Feed: kv.kuopio@isyy.fi

Mikäli aineisto koskee useampaa kuin yhtä kampusta, huomioithan, että toimitat sen kaikkiin tarvittaviin osoitteisiin.

Viikkotiedotteita varten on mahdollista toimittaa myös kuvia. Kuvien olisi hyvä olla kokoa 270 x 270 px.

ISYY pidättää kuitenkin oikeuden olla käyttämättä toimitettuja kuvia. ISYY ei myöskään vastaa sille toimitettujen kuvien käyttöoikeuksiin liittyvistä asioista, joten huomioi, että lähettämäsi kuvien käyttöoikeudet ovat kunnossa.

Haluatko lukea viikkotiedotteita, mutta et tilata niitä omaan sähköpostiisi?

Sekin onnistuu. Löydät viikkotiedotteet seuraavilta sivuilta:

Wiikko-Ärsyke Joensuu
Wiikko-Ärsyke Kuopio
Wiikko-Ärsyke Savonlinna
Weekly Feed Joensuu
Weekly Feed Kuopio