Etsitään tutkittavia ravitsemustutkimukseen
Kiinnostaako sinua tietää, kuinka elintarvikkeiden fermentointi voi vaikuttaa terveyteen? Oletko 30–65-vuotias, onko sinulla ylipainoa ja tiedätkö tai epäiletkö, että sinulla on joko korkeat rasva-arvot, korkea verensokeri tai korkea verenpaine? Tervetuloa osallistumaan tutkimukseemme!
Itä-Suomen yliopiston kliinisen ravitsemustieteen yksikössä alkaa tutkimus, jossa selvitetään, miten fermentoitujen kaurapohjaisten tuotteiden käyttö vaikuttaa ihmisen kokonaisvaltaiseen terveyteen ja suolistomikrobistoon. Tutkimukseen sisältyy seulontamittaukset sekä neljä tutkimuskäyntiä Kuopion kampuksella kevään 2024 aikana.
Etsimme tähän tutkimukseen henkilöitä, jotka voivat sitoutua tutkimusruokavalioihin kahden kolme viikkoa kestävän jakson ajaksi.
Lisätietoa tutkimuksesta sekä yhteystiedot löydät sivultamme: |