Ajankohtaista

ISYYn uutiskirje: Wiikko-Ärsyke Kuopio viikko 38/2024

ti syysk. 17 12:38:08 2024

Vk 38 / 17.9.-23.9.2024
 
 

 

Wiikko-Ärsyke Kuopio 38/2024

Vk 38 / 16.9.-22.9.2024
Luetko viestin mieluummin selaimella,
klikkaa tästä.

 
 

 
     
 
 

Aurinkoista tiistaita!

Mihin aika oikein katoaa? Kohta ollaan jo syyskuun lopussa! Tällä viikolla Kuopiossa laitetaan pyörät testiin, ja poljetaan lauantaina Tour de Itä-Suomi Kuopio.

Tämän viikon uutiskirjeessä kerrotaan tarkemmin seuraavista asioista:

  • Hyvinvointiviikko lähestyy ja nyt voit ilmoittautua retkelle Tiilikkajärven kansallispuistoon
  • Ylioppilaskunnat vaativat opiskelurauhaa
  • Liikuntailtapäivän ohjelma on julki ja ilmoittautuminen alkaa huomenna
  • ISYYn kerhojen yleiskokoukset

Mukana myös mm. VISIO 2024 bisnestapahtuma, SYKETTÄ-kursseja ja Kuopion Vilimit-elokuvatapahtuma.

Lukuiloa!

 

 
 
     
 

 
     
 
 

ISYYn toimistojen aukioloajat

Vielä tällä viikolla ISYYn toimistot palvelevat myös lounasaikaan, eli myös kello 12-13. Huomaathan, että toimistot eivät ole auki enää tämän viikon perjantaina. Ensi viikolla ISYYn toimistot palaavat tavallisiin aukioloaikoihinsa:

  • Ma, ti ja to: 10-12, 13-15
  • Ke: 12-16
  • Pe: suljettu

Toimistojen ajankohtaiset aukioloajat voit aina tarkistaa ISYYn nettisivujen etusivulta.

 
 
     
 
 

 

Kielikahviloiden infotilaisuudet huomenna!

Haluaisitko opetella uuden vieraan kielen, kerrata jo oppimaasi kieltä tai opettaa suomea kansainvälisille opiskelijoille? ISYYn kieli-kahvilatoiminta on oiva tilaisuus tähän! 

Osallistu englanninkieliseen Kielikahvila-infoon ke 18.9.2024 kello 8:30-9 Google Meetissä, niin kerromme lisää!

Haluatko kokeilla kielikahvilan vetämistä? Pidämme infon jälkeen englanninkielisen vetäjäkoulutuksen klo 9.15-10.15 alkaen Google Meetissä. Osallistuminen vetäjäkoulutukseen ei vielä velvoita mihinkään.

  Lue lisää  
 
 
     
 
 

Syksyn 2024 Kaverikahvilat

Kahvila kokoontuu tiistaisin klo 16-18 Joensuussa Auroran AU110-takkahuoneessa. 

Tulevien Kaverikahviloiden teemat:

  • 17.9. Lautapelit 
  • 24.9. Visailua 
  • 1.10. Unelmakarttatyöpaja

Kaverikahvila tarjoaa luentojen jälkeen matalan kynnyksen hengailua ja mahdollisuuden tavata toisia opiskelijoita kahvin sekä välipalan merkeissä. Osallistuminen on maksutonta, eikä vaadi etukäteen ilmoittautumista.

  Lue lisää  
 

 
 
     
 
 

Varmista lippusi Sober Bingo & Discoon ennen kuin ne loppuvat!

Sober Bingo & Disco kokoaa korkeakouluopiskelijat Kuopiossa Liikunta-iltapäivän jatkobileisiin Apteekkariin keskiviikkona 2.10. bingoilemaan ja rentoutumaan kiireisimpien fuksiviikkojen jälkeen. Ilta alkaa herkkubingolla, jonka jälkeen päästään tamppaamaan tanssilattiaa ja laulamaan karaokea keskiyöhön asti. 

Lippuja on kahdenlaisia:

  • Bingo ja Disco 5 € (+ Kide.appin palvelumaksu)
  • Vain Disco 3 € (+ Kide.appin palvelumaksu)

Molemmat lipputyypit sisältävät tapahtuman upean Sober Disco vol. 3 -haalarimerkin! Huomaathan, ettei narikkamaksu sisälly pääsylippujen hintaan. Liput myynnissä Kide.appissa

  Lue lisää  
 

Vielä ehdit ilmoittautua Tour de Itä-Suomeen!

Tour on opiskelijoille suunnattu kunto-pyöräilytapahtuma, joka poljetaan Kuopiossa lauantaina 21.9. ja Joensuussa sunnuntaina 22.9. Tapahtumassa on tarjolla molemmissa kaupun-geissa kaksi eri pituista reittiä. Tour de Itä-Suomi ei ole kilpailu eli tärkeintä ei ole nopeus vaan maaliin pääseminen turvallisesti omassa tahdissa.

Mukaan oma polkupyörä, pyöräilykypärä ja iloista mieltä. Osallistujia ei ole vakuutettu mutta tapahtumassa on mukana ensiapuryhmä.

Osallistumismaksu pyöräilytapahtumaan on ISYYn jäsenille 5€ ja muille 15€. Tapahtumaan ilmoittaudutaan etukäteen Kide.appissa.  Osallistujamäärä on rajattu.

  Lue lisää  
 
 
     
 
 

ISYYn järjestöpäivät ovat jälleen lokakuussa

Järjestöpäivillä ainejärjestöt, kerhot ja kampusjärjestöt kokoontuvat kampuksille esittelemään toimintaansa. Tapahtumassa kerhoilla ja järjestöillä on mahdollisuus hankkia uusia aktiiveja, tiedottaa tapahtumista ja myydä haalarimerkkejä. Tapahtumaan saapuvat opiskelijat voivat löytää uusia harrastuksia ja mukavaa tekemistä opintojen oheen.

Joensuussa järjestöpäivät on Carelialla tiistaina ja keskiviikkona 8.–9.10. klo 10–14 ja Kuopiossa Snellmanian ala-aulassa keskiviikkona 9.10. klo 10–14. Järjestöpäivät on maksuton tapahtuma ja avoin kaikille. Kerhojen ja järjestöjen tulee ilmoittautua tapahtumaan tiistaihin 24.9. klo 23.59 mennessä.

  Lue lisää  
 

Slicen opiskelijakortti nyt myös ISYYn jäsenille

Meillä on ilo kertoa, että nyt myös isyyläiset voivat ottaa käyttöönsä Slicen tarjoaman digitaalisen opiskelijakortin. Slicen opiskelijakortilla saat laajat paikalliset opiskelijaedut Joensuussa ja Kuopiossa, sekä tuhansia rahanarvoisia opiskelijaetuja halki Suomen. Slice toimii tietysti myös virallisena opiskelijatunnisteena!

Kortin aktivoiminen tapahtuu helposti osoitteessa slice.fi/isyy. Tarkemmat ohjeet liittyen Slicen käyttöönottoon ja opiskelijakorttiin löytyy ISYYn nettisivuilta.

 
 
     
 

 
     
 
 

Hyvinvointiviikko 2024

Hyvinvointiviikko järjestetään 30.9.–6.10.2024 jo 11. kertaa Itä-Suomen yliopistossa. Hyvinvointiviikon tarkoituksena on tarjota UEF:n opiskelijoille sekä henkilökunnalle hyvinvointia edistävää ohjelmaa koko viikon ajan. Hyvinvointiviikon aikana järjestetään erilaisia aktiviteetteja, joiden tarkoitus on tarjota työkaluja oman hyvinvoinnin lisäämiseksi ja keskittymiskyvyn tukemiseksi.

  Lue lisää  
 
 
     
 
 

Päiväretki Tiilikkajärvelle 4.10. - ilmoittaudu nyt!

Tiilikkajärven kansallispuisto on monipuolinen, erämainen retkeilykohde. Päiväretken aikana kävellään Uiton kierto (7 km), jonka kulkuaika on yli 3 tuntia. Reitin puolivälissä voi pitää tauon Uitontuvan tulentekopaikalla tai Venäjänhiekan uimarannalla.

Lähtö tapahtuu kampuksilta perjantaiaamuna ja paluumatka Tiilikkajärveltä alkaa kello 15.30.

Retken hinta on 7 € ja se sisältää bussikuljetukset kampukselta Tiilikkajärvelle ja takaisin. Huomioithan että ilmoittautuminen on sitova. Retki toteutuu ainoastaan, mikäli osallistujia on tarpeeksi. Ilmoittautuminen mukaan retkelle on käynnissä Kide.appissa 16.9.–30.9. välisen ajan tai niin kauan kuin paikkoja riittää. 

Lue lisää ISYYn nettisivuilta ja ilmoittaudu Kide.appin kautta.

 

 
 
     
 

 
     
 
 

Opiskelurauhaa!

ISYY on mukana tukemassa HYYn yhteistyössä AYYn, JYYn ja TaiYon sekä O'Diakon, Helgan ja HUMAKOn järjestämää mielenosoitusta, joka  järjestetään 25.9.2024 Senaatintorilla klo 12.30 alkaen.

Koulutuksella, osaamisella ja sivistyksellä Suomi selviää mistä vain. Opiskelijoissa on yhteiskuntamme tulevaisuus. Me kuitenkin tarvitsemme rauhan opiskella, ja meillä on myös tarjota ratkaisut. Tule mukaan vaatimaan Opiskelurauhaa!

 

 
 
 

Opintotuki paremmin palvelemaan opiskelijaa

Opintotuen pitäisi mahdollistaa täysipäiväinen opiskelu. Todellisuus on kaukana tästä. Opiskelijoiden sosiaaliturvaan on tehty massiivisia leikkauksia, ja täysipäiväinen opiskelu pelkällä opintotuella on vain kaukainen haave. Esimerkiksi opintotukikuukausia on leikattu useampaan otteeseen viimeisen 10 vuoden aikana.

Kun on vähemmän aikaa käytettävänä opiskeluun, valmistuminen viivästyy ja Suomen osaamistaso laskee. Ilman osaajia meillä ei ole ratkaisuja aikamme vaikeimpiin haasteisiin.

Ratkaisut:

  • Opintotukikuukausien määrää palautetaan 64 tukikuukauteen
  • Opiskelijat saavat asumislisää myös kesäkuukausina
  • Opintotuen asumislisässä huomioidaan asumiskustannusten alueelliset erot
 

Opiskelijoiden velkakriisistä kärsii kaikki

Opintolainaa saa enemmän kuin koskaan. Opiskelijat ovat suuremmissa veloissa kuin koskaan. Opiskelu ei näyttäydy enää omaan tulevaisuuteen panostamiselta, vaan liian suuren taloudellisen riskin ottamiselta. Opiskelun sijasta opiskelijan aika menee töissä käyntiin ja energia toimeentulosta stressaamiseen.

Ratkaisut:

  • Korkoavustuksen ehtoja lievennetään
  • Opintolainalle asetetaan korkosuoja
  • Opintolainahyvityksen maksimimäärää nostetaan
  • Otetaan käyttöön vuosittainen opintolainahyvitys

 

Lisätietoja mielenosoituksesta ja ratkaisuista Opiskelurauhaa! nettisivuilla.

 
 
     
 

 
     
 
 

 

Liikuntailtapäivä 2.10.2024

Kyseessä on Itä-Suomen yliopiston, Savonia-amk:n ja Taideyliopiston opiskelijoiden ja henkilöstön yhteinen virkistyspäivä, johon osallistujilla ei tarvitse olla SYKETTÄ-tarraa.

Ohjelmassa on tarjolla paljon monipuolista sisäliikuntaa ja hyvinvointia omissa ja yhteistyökumppaneiden tiloissa sekä ulkoaktiviteetteja raikkaassa syyssäässä. Liikuntailtapäivän lisäksi myös kaikki SYKETTÄ-kalenterin tunnit ovat osa ohjelmaa!

Tältä sivulta löydät liikuntailtapäivän ohjelman sekä ilmoittautumis- ja maksuohjeet.

 
 
     
 
 

Liikkujan ravitsemus ja hyvinvointi -workshop
maanantaina 23.9. klo 18-19.30

Oletko aloittamassa liikuntaa ja mietit, miten ruokavalio tukisi parhaiten omia tavoitteitasi ja jaksamista? Tai oletko aktiiviliikkuja, mutta kaipaisit varmistusta omiin ruokailutottumuksiin?

Workshopin aineina ovat muun muassa jaksamisen tehostaminen, lihaskasvun tukeminen sekä ruokavalion muutosten pysyvyys. Tarkoituksena on löytää jokaiselle optimaalinen ruokavalio sekä tunnistaa omat heikkoudet ja vahvuudet ravitsemuksessa.

Ajankohta: 23.9. klo 18.00-19.30

Paikka: Studentian Kappeli

Tarjolla pientä syötävää. Lue lisää ja varaa paikkasi SYKETTÄ-liikuntakalenterista!

 
 
     
 
 

Itä-Suomen Yliopiston Taekwon-Do lajikokeilu

19.9. klo 17.00 -18.55 Studentialla, lohko 3

Lajikokeilu pidetään Yliopiston Taekwon-Do -seuran vakiovuoron yhteydessä lohkossa 3.

Yliopiston Taekwon-Do on yliopiston ja ammattikorkeakoulun perus- ja jatko-opiskelijoiden sekä henkilökunnan oma seura, joka on Suomen ITF Taekwon-Don jäsenseura.

  Lue lisää  
 

Kurssit ja lajikokeilut

 
 
     
 

 
     
 
 

Tule mukaan ainutlaatuiseen tutkimukseen!

Etsimme kansainväliseen Unilife-M tutkimukseen 18–35-vuotiaita, opintonsa syksyllä 2024 aloittavia Itä-Suomen yliopiston opiskelijoita.

Tutkimuksessa selvitetään nuorten aikuisten elämäntapojen ja mielenterveyden yhteyttä yli 60
yliopistossa ympäri maailmaa. Osallistuminen on helppoa: vastaat neljään sähköiseen kyselyyn 3,5
vuoden aikana. Liity mukaan tästä linkistä.

 

 
 
     
 
 

 

Hae mukaan Hellitä otetta -ryhmään!

Tuntuuko sinusta, että liiallinen vaativuus, suorituskeskeisyys tai itsekritiikki hankaloittavat opiskeluasi? Tervetuloa pohtimaan näitä teemoja ystävällisessä tunnelmassa vertaisten kesken! Haku syksyn Hellitä otetta - työkaluja perfektionisteille -ryhmiin on käynnissä.

Toinen ryhmistä järjestetään lähitoteutuksena Kuopion kampuksella, toinen etänä kummankin kampuksen opiskelijoille. Ryhmän ohjaajana toimii opintopsykologi tai opintopsykologiharjoittelija. Lisätietoa ja ryhmien hakulomakkeet löydät ryhmän sivulta Kamusta.

  Lue lisää  
 
 
     
 
 

Kaipaatko coachausta oman suuntasi löytämiseen? Hae mukaan NyytiCoachingiin! 

Haluatko saada coachausta oman suuntasi löytämiseen ja potentiaalisi tunnistamiseen? Kaipaatko tukea työelämään ja -uraan liittyvien tavoitteidesi kirkastamiseen?  

Tule mukaan NyytiCoachingiin! Maksuttomaan valmennusprosessiin sisältyy kolme verkkovälitteistä yksilötapaamista koulutetun ammatticoachin kanssa. Toiminta on suunnattu opintojensa loppuvaiheessa oleville ammattikorkeakoulu- ja yliopisto-opiskelijoille sekä
 tohtorikoulutettaville kaikkialla Suomessa.  

Haku syksyn NyytiCoaching-ohjelmaan on käynnissä. Olethan nopea, sillä paikkoja on rajoitetusti. Varsinaiset valmennusprosessit tapahtuvat loka-joulukuussa 2024.  

  Lue lisää  
 

 
 
     
 
 

 

Syksyn opiskelijatarjous MOMO-esityksiin: 10 € / lippu

Opiskelija, tule katsomaan fantasiaseikkailu MOMO Kuopion kaupunginteatteriin! Opiskelijatarjous on saatavilla Lippu.fi-verkkokaupasta sekä teatterin omalta lippukassalta koko syksyn ajan. MOMO – tyttö joka pelasti maailman on ennennäkemätön teatteriesitys, jossa yhdistyvät teatteri, tanssi, taikuus ja parkour!

Liput ja esityspäivät löydät tämän linkin takaa.

 
 
     
 

 
     
 
 

Esittelyssä uusi kerho Not Fas Just Furious

Not Fast Just Furious -juoksukerho on Kuopiossa toimiva opiskelijoiden järjestämä ilmainen juoksukerho! Tarjoamme viikoittaisia juoksu-lenkkejä kaiken tasoisille juoksijoille ja myös spesiaalimpia juoksutapahtumia! Et tarvitse aikaisempaa juoksukokemusta osallistumiseksi, sillä juoksureittejä on useita, sekä juoksuvauhdin voit määrittää itsellesi sopivaksi! Ainakin yksi kerhon perustajista on aina mukana vetämässä alkulämmittelyä ja juoksulenkkiä, mutta voit silti juosta omaan tahtiin. Tärkeintä on pitää hauskaa ja nauttia liikunnasta yhdessä tuttujen ja uusien tuttavuuksien kanssa! 

 

 
 
 

Tapaamme joka keskiviikko klo 17.00 ennalta sovitussa paikassa, josta voit valita osallistutko 5km vai 10km lenkille! Jokaisella kerralla on mukana ohjaaja, jolta voit kysyä lisää neuvoja lenkkeihin liittyen! Alkulämmittely alkaa klo 17.00 ja lenkille lähdemme noin klo 17.15! Jos tulet paikalle esimerkiksi pyörällä, etkä tarvitse alkulämmittelyä, voit tulla suoraan mukaan lenkille klo 17.15. Lenkkien reitit on ilmoitettu etukäteen, jolloin voit osallistua porukkaan tarvittaessa myös matkan varrelta.

Lisätietoa kerhon toiminnasta löydät Instagramistamme @notfastjustfuriousrunclub, josta löytyy myös linkki yhteiseen WhatsApp viestiketjuun! Meihin voi ottaa yhteyttä myös sähköpostin kautta nfjfrunclub@gmail.com.

Tervetuloa mukaan nauttimaan lenkkeilystä!

 
 
     
 
 

KIVES-kerhon
yleiskokous 23.9.

ISYYn kerho KIVES järjestää yleiskokouksen maanantaina 23.9. klo 18. Kokouksessa hyväksytään kerhon toimintasuunnitelma ja talousarvio vuodelle 2025 sekä valitaan uusi johtokunta. Kaikki ISYYn jäsenet ovat tervetulleita.

Paikka: Malja-ravintola, yläkerta (Kauppakatu 29, 70100 Kuopio)

 

Kuopion ylioppilasteatterin yleiskokous 23.9.

Kuopion ylioppilasteatterin vuosittainen yleiskokous Snellmanian SN100-salissa maanantaina 23.9. klo 18. Kokous on avoin Isyyn jäsenille ja henkilökunnalle. Tervetuloa!

Paikka: Snellmanian SN100-sali, Yliopistonranta 8, 70210 Kuopio

 
 
 

Puijon MÄKI -kerhon yleiskokous 23.9.

Puijon MÄKI -kerhon sääntömääräinen yleiskokous. Ilmoittautumiset kokoukseen
s-postiin: nikoloy@uef.fi

Paikka: Teams-kokous
Milloin: 23.9. klo 18

Linkki kokoukseen jaetaan ilmoittautuneille.

 

UEF Muslim Student Club -kerhon yleiskokous 27.9.

ISYYn kerho UEF Muslim Student Club järjestää yleiskokouksen 27.9. klo 14. Kokouksessa hyväksytään kerhon toimintasuunnitelma ja talousarvio vuodelle 2025 sekä valitaan uusi johtokunta. Kaikki ISYYn jäsenet ovat tervetulleita!

Paikka: Kukkola-rakennus Kuopion kampuksella

 
 
     
 
 

Mukaan laulamaan Kuopion ylioppilaskuoroon!

UEF Kuopion ylioppilaskuoro on Kuopion kampuksella toimiva sekakuoro, jonka jäsenistö koostuu pääasiassa yliopiston nykyisistä ja entisistä opiskelijoista, jatko-opiskelijoista, vaihto-opiskelijoista ja työntekijöistä.

Avoimet harjoitukset järjestetään:

  • ti 17.9. klo 18–20 SN100
  • ti 24.9. klo 18–20 SN100

Avoimissa harjoituksissa pääset tutustumaan kuoron toimintaan ja lopuksi antamaan ääninäytteen valitsemastasi laulusta. Tervetuloa!

 

 
 
     
 
 

 

Tule mukaan VISIO 2024 -bisnestapahtumaan 24.9.

VISIO 2024 on opiskelijoille suunnattu bisnestapahtuma, joka kokoaa kauppatieteistä, liiketaloudesta ja liike-elämästä kiinnostuneet opiskelijat viettämään asiapitoista tapahtumapäivää Kuopioon Medistudian tiloihin tiistaina 24.9.2024 klo 10-15.

Tapahtumapäivän aikana pääset kuuntelemaan mielenkiintoisia ja ajatuksia herättäviä puheenvuoroja ja paneelikeskustelua sekä verkostoitumaan paikallisten yrityksien kanssa yritystorilla. VISIO 2024 -tapahtuman teemana on digitaalisen muutoksen kilpajuoksu. 

Ilmoittautuminen auki nyt Kide.Appissa! Tapahtuma on ilmainen.

 
 
     
 
 

Tieteen ja elokuvien kohtaamisia Kuopion Vilimeillä

Kuopion Vilimit-elokuvatapahtuman teemana on tällä kertaa tiede. Syyskuun 26.–29. järjestettävän tapahtuman päävieras on avaruustähtitieteen emeritusprofessori Esko Valtaoja, joka pitää Vilimeillä avajaispuheen sekä kaksi elokuva-alustusta.

Muita Vilimien esiintyjävieraita ovat postdoc-tutkija Tuuli Miinalainen ja ilmakehätutkija Tero Mielonen Ilmatieteen laitokselta sekä toimittaja Tuukka Hämäläinen.

Keväällä ilmestynyt Mielosen ja Hämäläisen yhteisteos Tiedettä valkokankaalla – Enemmän kuin Frankensteinin perintö on aiheena haastattelutilaisuudessa Vilimien etkoilla 25.9.

Tiede-Vilimien ohjelmassa on elokuvahistorian klassikoita ja erikoisuuksia – muuan muassa draamaa, dokumentteja, apokalyptistä jännitystä ja animaatioita. Itä-Suomen yliopisto on Vilimien yhteistyökumppani.

  Lue lisää  
 

 
 
     
 

 
     
 
 

Tapahtumakalenteri

17.9. Kamrats-kerhon yleiskokous
18.9. Kielikahvila-info
21.9. Tour de Itä-Suomi Kuopio
23.9. KIVES-kerhon yleiskokous
23.9. Kuopion ylioppilasteatterin yleiskokous
23.9. Puijon MÄKI-kerhon yleiskokous
24.9. VISIO 2024 työelämätapahtuma
24.10. Kaverikahvila
26.9. ISYYn edustajiston kokous 4/2024
27.9. UEF Muslim Student Club -kerhon yleiskokous
30.9.-4.10. Hyvinvointiviikko
30.9.-6.10. Kuopion SYKETTÄ Appro ja ilmainen kokeiluviikko
1.10. Kaverikahvila
2.10. Liikuntailtapäivä
2.10. Sober Bingo & Disco Kuopio
9.10. Järjestöpäivät Kuopiossa
10.10. Maailman mielenterveyspäivä
24.10. ISYYn edustajiston kokous 5/2024
6.12. Itsenäisyyspäivän soihtukulkue

ISYYn kerhojen tapaamiset Lukemalla (Studentia, C-ovi)

su 22.9. klo 13-15 UEF Student Bible Club
ma 23.9. klo 17 alkaen Lautapelikerho Kärmes
su 29.9. klo 13-15 UEF Student Bible Club
ke 2.10. klo 17 alkaen Lautapelikerho Kärmes

 
 
     
 
 

Tietoa Wiikko-Ärsykkeestä

Kuopion kampuksen Wiikko-Ärsyke on Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunnan (ISYY) uutiskirje. Saat sen sähköpostiisi, koska olet Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunnan jäsen ja opiskelet Kuopuion kampuksella tai olet liittynyt uutiskirjeen jakelulistalle itse.

Wiikko-Ärsykkeestä saat ajankohtaista tietoa ylioppilaskunnan, yliopiston ja muiden tärkeiden opiskelijan elämään liittyvien toimijoiden, kuten YTHS:n ja Kelan, asioista. Lisäksi löydät uutiskirjeestä tietoa mm. ainejärjestöjen, kerhojen ja kampuskaupunkien tapahtumista. Wiikko-Ärsyke ilmestyy lukuvuosien aikana lomia ja joitakin poikkeuksia lukuunottamatta aina tiistaisin.

Mikäli et halua uutiskirjettä enää sähköpostiisi, voit poistua sen postituslistalta uutiskirjeen alalaidasta löytyvän linkin ("Jos haluat peruuttaa tilauksen, klikkaa tästä") kautta avautuvalla lomakkeella. Löydät lisätietoa ISYYn uutiskirjeistä ja tietosuojasta verkkosivuiltamme.

 
 
     
 
 

Tiedotettavaa?

Jos sinulla on tiedotettavaa Wiikko-Ärsykkeen kautta, laita materiaali sähköpostilla viikkoa ennen Ärsykkeen ilmestymistä (edellisen viikon tiistai) osoitteeseen uutiskirje@isyy.fi.

Huomaathan, että uutiskirjeeseen tuleva teksti ei voi olla pitkä, optimaalinen pituus välilyöntien kanssa on noin 500 merkkiä. Sopiva kuvakoko on 270 x 270 px.

 
 
     
 
 
 

   

Yliopistokatu 7, PL 111, 80100 Joensuu 
 Yliopistonranta 15, PL 1627, 70211 Kuopio

 

Tilaa uutiskirje tästä.

Osoitelähde: Itä-Suomen yliopiston opiskelijatietojärjestelmä

 

ISYYn tietosuoja

   
   
 
 
 
  Jos haluat peruuttaa tilauksen, klikkaa tästä.  
 
  Powered by Postiviidakko