Ajankohtaista

ISYYn uutiskirje: Wiikko-Ärsyke Kuopio viikko 19/2024

ti toukok. 07 13:49:38 2024

Vko 19 / 7.-13.5.2024
 
 

 

Wiikko-Ärsyke Kuopio 19/2024

Vko 19 / 7.-13.5.2024
Luetko viestin mieluummin selaimella,
klikkaa tästä.

 
 

 
 

Iloista tiistaita, 

Vappuhulinoista on nyt selvitty, toivottavasti sinä sait viettää juuri omannäköistä iloista vappua! 

Tänään kampuksilla järjestetään kevään viimeiset Kaverikahvilat ja luvassa on bingoa! Pääpalkintona leffaliput! 

Tämän viikon uutiskirjeistä kuulet mm. 

  • Europarlamenttivaaleista
  • UEF:n vaihtohausta

Lukuiloa!

 

 
 
     
 

 
 

ISYYn toimistot ovat kiinni helatorstaina 9.5.

Tämän viikon torstaina 9.5. vietetään helatorstaita, joka on vapaapäivä ja silloin myös ISYYn toimistot ovat suljettu. Palvelemme tavalliseen tapaan vielä toukokuun ajan ja kesäkuun ensimmäisinä viikkoina ajanvarauksella keskiviikkoon 12.6. saakka.

 
 
     
 
 

Vastaa ISYYn jäsenkyselyyn ja voita 50€ lahjakortti!

Minkälaista palvelua olet saanut ylioppilaskunnasta? Tiedätkö mitä jäsenmaksullasi saat? Ovatko ISYYn vaikuttamismahdollisuudet sinulle tuttuja? Miten ISYY voisi parantaa tapahtumatarjontaa tai toimistopalveluita? Kerro meille!

Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta (ISYY) on käynnistänyt jäsenkyselyn, jonka avulla kartoitamme ylioppilaskuntamme tunnettuutta, palveluiden laatua sekä kehitysideoita toimintaamme.

 

 
 
 

Kyselyyn voi vastata 15.5.2024 asti ja kyselyyn vastanneiden kesken arvotaan molemmilla kampuksilla neljä (4) 50€ arvoista ravintolalahjakorttia!

  Lue lisää  
 
 
     
 
 

 

Osallistu ja voita 100€ lahjakortti S-ryhmään!

Miltä ISYYn seuraava lukuvuosikalenteri näyttää? Nyt voit vaikuttaa!

ISYYn lukuvuosikalenteri kulkee päivittäin monen UEFilaisen mukana kampuksella. Ensi syksynä sinun suunnittelema design voi koristaa sinun ja opiskelukavereidesi kalenterin kantta.

Luonnistuuko sinulta graafinen suunnittelu, piirtäminen tai valokuvaus? Päästä luovuutesi lentoon ja voita 100 € lahjakortti S-Ryhmään. Kilpailuaikaa on 15.5.2024 saakka.

  Lue lisää  
 
 
     
 
 

Hae kesäksi bändivuoroa Studentialle!

Kuopion kampuksen Studentian bändikämpän bändivuorojen haku kesälle 2024 on nyt auki. Haku jatkuu keskiviikkoon 15.5. kello 9:00 asti. Vuoroa hakeneille tiedotetaan uusista vuoroista viikolla 20. Kesän bändivuorot ovat voimassa 1.6.- 31.8.2024.

Bändivuoro on max. 2h/viikossa. Bändivuoroja voi hakea arkipäiville (ma-pe) aikavälille klo 7:00-20:00. Kesäviikonloppuisin Studentia on suljettuna.

  Lue lisää  
 

 
 
     
 
 

 

Kevään viimeinen Kaverikahvila ti 7.5.

Kevään viimeinen kaverikahvila järjestetään tänään klo 15-17 Kuopiossa Lukemalla ja klo 16-18 Joensuussa Auroran AU110-takkahuoneessa. 

Kevään viimeisellä Kaverikahvilakerralla pelaillaan bingoa!

Kaverikahvilaan ovat tervetulleita kaikki UEF:n opiskelijat, joko yksin tai kaverin kanssa. Kahviloissa on vaihtuvaa rentoa ohjelmaa, johon osallistuminen on vapaaehtoista. Voit saapua hetkeksi tai koko ajaksi. Osallistuminen on maksutonta, eikä vaadi etukäteen ilmoittautumista.

 
 
     
 

 
 

SYKETTÄ Kuopion ajankohtaiset tällä viikolla

Ryhmäliikuntatunnit

Palloiluvuoroja lisätty Studentialle

Lajikokeilu

Haluatko kokeilla Intialaisia tansseja?

  • Pääset mukaan Intialaisen tanssiryhmän harjoituksiin Snelllmanian peiliaulaan perjantaina 10.5. klo 16.30 -19.00.

Helatorstai 9.5. aukioloajat

SNELLMANIA

  • Auki keskiviikkona 8.5. klo 6.50 - 13.00
  • Sujettu helatorstaina 9.5.

STUDENTIA

  • Avoinna normaalisti
 
 
     
 

 
 

Europarlamenttivaalit tulevat kesäkuussa!

Europarlamenttivaalit käydään kesäkuussa 9.6.2024. Ennakkoäänestys suoritetaan 29.5.-4.6.2024 Suomessa ja 29.4.-1.6. ulkomailla.

Voit tutustua Suomen korkeakouluopiskelijoiden yhteiseen EU-vaalikampanjaan Instagramissa: @opiskelijaneu.

Löydät kaiken tarvittavan tiedon äänestämisestä joko kotimaassa tai ulkomailla seuraavilta sivuilta:

 

 
 
 

Voit tarkistaa kotimaan ennakkoäänestyspisteet kotimaassa ja ulkomailla Oikeusministeriön Tieto- ja tulospalvelusta: Ennakkoäänestyspisteet.

Ennakkoäänestyksen aikana voit äänestää Joensuun kampuksella Carelian aulassa 29.-31.5. kello 10-16 ja 3.-4.6. kello 10-18. Ennakkoäänestyksen aikana voit äänestää Kuopion kampuksella ISYYn toimistolla (Studentia, C-ovi) 29.-31.5. ja 3.-4.6. kello 10-16.

 
 
     
 
 

Vaihtohaku toukokuussa

Toukokuun täydennyshaku vaihtoon on avoinna 15.5.! Tämän hakukierroksen aikana opiskelijat voivat hakea vaihtoon useiden eri ohjelmien puitteissa. Hakukierros päättyy 15.5. tasan kello 15:00 – huolehdi että teet hakemuksesi ajoissa!

Hakuilmoitukset ovat luettavissa Kamussa. Tee hakemuksesi SoleMOVE-järjestelmässä. Lisätietoja Kamun vaihto-opiskelu ja kansainvälistyminen -kokonaisuudessa!

 
 
     
 
 

UEF Kirjastot: Lue kirjaston asiakaskyselyn tuloksista

UEF Kirjastot toteuttivat kaikille kirjaston käyttäjille tarkoitetun asiakaskyselyn helmikuussa 2024. Muutamassa viikossa saatiin reilut 200 vastausta – mikä ilo! Kyselyyn vastasivat pääasiassa UEFin tutkinto-opiskelijat (71 % vastanneista). Klikkaa alla olevaa linkkiä ja lue asiakaskyselyn tuloksista.

  Lue lisää  
 
 
     
 
 

Sosped-säätiön maksuton digipaastoleiri elokuussa

Sosped-säätiön Digiloma-digipaastoleiri järjestetään tulevana syksynä jo kuudetta kertaa. Digiloma on nuorten aikuisten ohjattu leiri, jossa pääsee tarkastelemaan omaa suhdetta digipelaamiseen ja somen käyttöön kaukana omista arkirutiineista ja digilaitteista. Digiloma on suunnattu 18–29-vuotiaille ja se järjestetään luonnon keskellä lomakeskuksessa pääkaupunkiseudulla. Leiri on osallistujille maksuton. Mukaan mahtuu kymmenen nuorta aikuista. Jos tunnet jonkun, joka kuvaa aikansa katoavan someen tai pelaamiseen ja toiveissa on muutos tilanteeseen, tästä kannattaa vinkata!

Digiloma pähkinänkuoressa:

  • Milloin: to-su 29.8.-1.9.2024
  • Missä: Backbyn kartano, Espoo (Bodomintie 37). Majoitus 1 hh.
  • Lisätietoa: https://somerajaton.fi/tukea/digiloma/
  • Mitä osallistuminen edellyttää: Motivaatiota digilaitteiden käytön parempaan hallintaan. Omista älylaitteista erossa olemista valtaosan leiristä (laiteaika 45 min päivässä). Uskallusta kokeilla uutta yhdessä muiden kanssa.

”Aivan mieletön kokemus. Ei vain somen näkökulmasta, vaan myös omien arvojen. Pysähdysloma. Rakastin! Kiitos kun pääsin.” – Digiloman 2023 osallistuja

Mukaan voi hakea 15.5. asti alla olevan linkin kautta.

  Lue lisää  
 
 
     
 

 
 

ISYYn kerhojen tapaamiset Lukemalla (Studentia, C-ovi)

to 9.5. klo 17 alkaen Lautapelikerho Kärmes
su 12.5. klo 13-15 UEF Student Bilble Club
to 16.5. klo 17 alkaen Lautapelikerho Kärmes
su 19.5. klo 13-15 UEF Student Bible Club

 
 
     
 
 

Tietoa Wiikko-Ärsykkeestä

Kuopion kampuksen Wiikko-Ärsyke on Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunnan (ISYY) uutiskirje. Saat sen sähköpostiisi, koska olet Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunnan jäsen ja opiskelet Kuopion kampuksella tai olet liittynyt uutiskirjeen jakelulistalle itse.

Wiikko-Ärsykkeestä saat ajankohtaista tietoa ylioppilaskunnan, yliopiston ja muiden tärkeiden opiskelijan elämään liittyvien toimijoiden, kuten YTHS:n ja Kelan, asioista. Lisäksi löydät uutiskirjeestä tietoa mm. ainejärjestöjen, kerhojen ja kampuskaupunkien tapahtumista. Wiikko-Ärsyke ilmestyy lukuvuosien aikana lomia ja joitakin poikkeuksia lukuunottamatta aina tiistaisin.

Mikäli et halua uutiskirjettä enää sähköpostiisi, voit poistua sen postituslistalta uutiskirjeen alalaidasta löytyvän linkin ("Jos haluat peruuttaa tilauksen, klikkaa tästä") kautta avautuvalla lomakkeella. Löydät lisätietoa ISYYn uutiskirjeistä ja tietosuojasta verkkosivuiltamme.

 
 
     
 
 

Tiedotettavaa?

Jos sinulla on tiedotettavaa Wiikko-Ärsykkeen kautta, laita materiaali sähköpostilla viikkoa ennen Ärsykkeen ilmestymistä (edellisen viikon tiistai) osoitteeseen uutiskirje@isyy.fi.

Huomaathan, että uutiskirjeeseen tuleva teksti ei voi olla pitkä, optimaalinen pituus välilyöntien kanssa on noin 500 merkkiä. Sopiva kuvakoko on 270 x 270 px.

 
 
     
 
 
 

   

Yliopistokatu 7, PL 111, 80100 Joensuu 
 Yliopistonranta 15, PL 1627, 70211 Kuopio

 

Tilaa uutiskirje tästä.

Osoitelähde: Itä-Suomen yliopiston opiskelijatietojärjestelmä

 

ISYYn tietosuoja

   
   
 
 
 
  Jos haluat peruuttaa tilauksen, klikkaa tästä.  
 
  Powered by Postiviidakko