Hallitus

Tahvo Kekkonen

tahvo-kekkonen_mv

Puheenjohtaja, Kuopion kampuspuheenjohtaja
Kuopio
puheenjohtaja@isyy.fi
puh. + 358 44 576 8400

Olen ISYY:n hallituksen puheenjohtaja vuosimallia 2017 ja pääasiassa vaikutan Kuopion kampuksella. Minut löytää todennäköisimmin Lukemalta pyörittelemästä ISYY:n päivittäistä arkea ja pähkäilemässä kuinka voimme parantaa opiskelijoiden edunvalvontaa entisestään.

Minuun voi olla rohkeasti yhteydessä, jos jokin asia kaipaa mielestäsi ylioppilaskunnan puuttumista tai haluat vain tietoa ISYY:n toiminnasta. Parhaiten minut tavoittaa sähköpostilla tai vaikka ruokajonossa hihasta nykäisemällä.

Työ opiskelijan paremman arjen puolesta jatkuu!

Ainejärjestökummi seuraaville ainejärjestöille: Socius ry, Preemio ry, Terho ry

 

Matti Nivala

matti-nivala_mv

1. varapuheenjohtaja, Joensuun kampuspuheenjohtaja
(Liikunta, terveys ja OKKK-projekti)
Joensuu
matti.nivala@isyy.fi
puh. +358 44 576 8404

Toimin hallituksen 1. varapuheenjohtajana ja Joensuun kampuspuheenjohtajana, joten minä pyörin pääasiassa Joensuun kampuksella. Vastaan myös liikunnasta, terveydestä ja OKKK-projektista ja näin ollen teen yhteistyötä Joensuun kaupungin, yliopiston, Sykettä ja YTHS:n kanssa.

Parhaiten minut tavoittaa sähköpostilla, mutta myös Haltia-rakennuksesta minut tavoittaa ISYY:n tiloista. Minuun voi olla yhteydessä sektoreihin liittyvissä asioissa tai tulla muuten vain juttelemaan ylioppilaskunnan toiminnasta.

Ainejärjestökummi seuraaville ainejärjestöille: Bunsen ry, Epsilon ry, Joensuun metsäylioppilaat ry, Opossumi ry

 

Heikki Räihä

heikki-raiha_mv

2. varapuheenjohtaja, Savonlinnan kampuspuheenjohtaja
Savonlinna
kampuspj.savonlinna@isyy.fi
puh. +358 50 535 3326

Olen vuoden tauon jälkeen palaava hallituslainen ja tänä vuonna siis hallituksen 2. varapuheenjohtaja. Tehtäviini kuuluu osallistuminen pääsektorin toimiin yhdessä pääsihteerin ja muun puheenjohtajiston kanssa sekä tietenkin ISYY:n toimintojen arkinen pyörittäminen Savonlinnan kampuksella yhdessä toimistosihteerimme kanssa. Lisäksi vastaan hallituksen puolella Savonlinnan kampuksen siirtoon liittyvästä opiskelijanäkökulman esille tuomisesta ja siirron edunvalvonnallisista toimista läheisessä yhteistyössä muun hallituksen ja henkilökuntamme kanssa, unohtamatta yhteistyötä yliopiston puolella. Tärkeää yhteistyötä tullaan tekemään ainejärjestöjen kanssa! Tehdään Savonlinnan kampuksen siirrosta yhdessä opiskelijoille mahdollisimman helppo ja onnistunut.

Minulta saa tulla kyselemään mitä tahansa Savonlinnan kampukseen ja sen siirtymiseen, ISYY:n toimintaan tai ihan mihin tahansa muuhunkin liittyvää. Tarjolla on aina kyseenalaista juttuseuraa sekä huonoja vitsejä. Minut tavoittaa parhaiten puhelimitse, sähköpostitse sekä tietenkin vierailemalla rakkaan kampuksemme ISYY:n toimistolla.

Ainejärjestökummi seuraaville ainejärjestöille: Kotex ry, Pedary ry, Sulo ry, Popsi ry, Joraus ry

 

Olli Auvinen

olli-auvinen_mv

Koulutuspoliittinen vastaava
Kuopio
olli.auvinen@isyy.fi
+358 44 576 8401

Hallituksen koulutuspoliittisena vastaavana pääsäntöinen tehtäväni on valvoa  ylioppilaskuntamme jäsenten etuja kaikissa opiskeluihin liittyvissä asioissa. Tulen esimerkiksi olemaan mukana kehittämässä ns. Flipped classroom -mallia, oppimisympäristöjä ja opintojen ohjausta opiskelijaläheisemmäksi. Minuun voi olla yhteydessä mikäli edellä mainitut asiat tai muut koulutukseen liittyvät edunvalvonnalliset asiat kiinnostavat tai askarruttavat.

Ainejärjestökummi seuraaville ainejärjestöille: Dentina ry, Fortis ry, KuoLO

 

Henri Hakkarainen

henri-hakkarainen_mv

Viestintä ja ympäristö
Kuopio
henri.hakkarainen@isyy.fi
+ 358 44 576 8405

Tulen vuonna 2017 vastaamaan Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunnan viestintään ja ympäristöön liittyvistä asioista. Pyrin toimivuotenani saamaan ylioppilaskunnan viestintää avoimemmaksi ja näkyvämmäksi. Esimerkiksi yhtenä viestintään liittyvänä projektina haluan saada hallitustamme enemmän näkyviin jäsenistölle.

Jos on mitään ideoita tai kysyttävää ylioppilaskunnan viestinnän ja ympäristön suhteen, olen valmis kaikkiin yhteydenottoihin, antaa palaa!

Ainejärjestökummi seuraaville ainejärjestöille: Hyeena ry, Kulti ry, Serveri ry, Retikka ry

 

Lina Munčytė

lina-muncyte_mv

Kansainväliset asiat
Joensuu
lina.muncyte@isyy.fi
+358 44 576 8421

Kansainvälisten asioiden vastaavana ISYY:n hallituksessa olen yllättäen vastuussa kaikesta, mikä liittyy kansainvälisyyteen! Käytännössä tämä tarkoittaa, että pidän huolen kansainvälisten opiskelijoiden tasa-arvoisesta ja tasapuolisesta kohtelusta. Päätavoitteitani ovat kansainvälisten opiskelijoiden osallistaminen sekä heidän palveluidensa kehittäminen ja erilaisten mahdollisuuksien avaaminen heille.

Lisäksi pyrin tekemään kaikista ISYY:n kampuksista kansainvälisempiä kannustamalla paikallisia opiskelijoita olemaan enemmän tekemisissä kansainvälisten opiskelijoiden kanssa. Näin myös suomalaiset opiskelijat tuntevat kansainvälisyyden kotonaan ja rohkaistuvat liikkumaan yli rajojen.

Työskentelen suurimmaksi osin Joensuun kampuksella, joten minulle voi vapaasti tulla juttelemaan ISYY:n toimistolla, tai tavoitella sähköpostitse ihan millä vaan aiheella, kehitysidealla tai palautteella. Voin myös jakaa omakohtaisia kokemuksiani yleisesti vaihto-opiskeluista sekä kansainvälisen opiskelijan arjesta Suomessa!

Ainejärjestökummi seuraaville ainejärjestöille: Ablaut ry, Echo, Iskra ry, Lingtwisti ry

 

Sara Peltola

sara-peltola_mv

Työelämä ja yritysyhteistyö
Joensuu
sara.peltola@isyy.fi
+ 358 44 576 8402

Toimin ISYY:n hallituksen työelämä- ja yritysyhteistyövastaavana vuoden 2017.

Opiskelija, ainejärjestö tai kerho, kampuksesta riippumatta ota minuun yhteyttä, mikäli haluat ideoida, kehittää tai järjestää työelämään tai yritysyhteistyöhön liittyviä tapahtumia tai jos aikeissasi on tiivistää yhteistyötä eri tahojen välillä. Ideoidaan ja tehdään yhdessä!

Muu yhteistyötaho, laita rohkeasti viestiä, mikäli pohdit yhteistyötä Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunnan kanssa.

Sektoriini liittyvissä tiedotusasioissa laita sähköpostia.

Ainejärjestökummi seuraaville ainejärjestöille: Mikrovillus, Nefa-Joensuu, Legio Ostiensis ry, Oidipus ry, Optimi ry

 

Matias Saastamoinen

matias-saastamoinen_mv

Vapaa-aika
Joensuu
matias.saastamoinen@isyy.fi
+358 44 576 8418

Toimin ISYY:n hallituksessa vapaa-ajan sektorin vastaavana vuonna 2017, jolloin vastaan ylioppilaskuntamme kerhotoiminnasta, vapaa-ajan tapahtumista sekä kulttuuritoiminnasta kaikilla kolmella kampuksella. Tavoitteena minulla on kehittää ennen kaikkea ylioppilaskuntamme kulttuuritoimintaa. Minuun voi ottaa yhteyttä, jos sinulla on ideoita erilaisten vapaa-ajan tapahtumien järjestämiseen, kysyttävää kerhotoimintaan liittyen tai muuhun asiaan, joka koskee sektoriani. Parhaiten minut tavoittaa sähköpostitse mutta puhelimeenkin vastaan.

Kevätlukukauden pyörin pääasiassa Kuopion kampuksella ja syksyllä puolestaan Joensuussa.

Ainejärjestökummi seuraaville ainejärjestöille: Judica ry, Täky, Fides Ostiensis, Pistis ry

 

Heidi Turunen

heidi-turunen_mv

Sosiaalipolitiikka ja kehitysyhteistyö
Joensuu
heidi.turunen@isyy.fi
+ 358 44 576 8403

Toimin Itä-Suomen ylioppilaskunnan hallituksessa sosiaalipoliittisena vastaavana sekä kehitysyhteistyövastaavana. Teen yhteistyötä edunvalvontasihteerien kanssa valvoakseni opiskelijoiden etuja. Lisäksi toimin myös hallituksen kehitysyhteistyövastaavana.

Minuun voi olla yhteydessä yhdenvertaisuuteen, asumiseen, terveyteen, toimeentuloon ja yhteisöllisyyteen liittyvien asioiden tiimoilta. Teen mielelläni yhteistyötä opiskelijoiden ja ainejärjestöjen kanssa, joten puoleeni voi kääntyä niin kehitysideoiden kuin huolienkin tiimoilta. Minut tavoittaa parhaiten sähköpostilla, mutta rohkeimmat voivat nykäistä hihasta yliopiston käytävillä tai etsiä minut käsiinsä Haltia-rakennuksen ISYY:n tiloista.

Ainejärjestökummi seuraaville ainejärjestöille: Tombolo ry, Varnitsa, Poikkeus ry, Kassos ry, Praxis ry