Savonlinna

Sykettä liikuntapalveluissa!

Sykettä-liikuntapalvelut starttasivat Savonlinnassa vuonna 2016. Olennaisena osana kokonaisuutta on www.sykettä.fi-sivut ja niiden etusivulta löytyvä liikuntakalenteri. Liikuntakalenterissa on palveluja joka lähtöön: Ryhmäliikuntatunteja, avoimia lajivuoroja, opiskelija- ja henkilöstöryhmien vakiovuoroja, liikuntakursseja ja lajikokeiluja.

Miksi?

Opiskelu- ja työtahdin kiristyminen sekä kasautuvat paineet pistävät miettimään hyvinvoinnin ja yhteisöllisyyden korostunutta merkitystä. Liikunnalla on todistetusti positiivinen yhteys fyysisen terveyden ja mielenterveyden ylläpitämisessä. Vapaa-ajalla toteutettu hauska liikuntahetki edistää parhaalla mahdollisella tavalla yhteenkuuluvuuden tunnetta ja kaventaa opiskelija- ja henkilöstöryhmien raja-aitoja.

Pidemmällä tähtäimellä SYKETTÄ-konseptin voidaan nähdä edistävän korkeakouluyhteisön opiskelumotivaatiota ja työhyvinvointia.

Miten käyttäjäksi?

1. Tutustu palveluihin ja rekisteröidy Sykettä.fi-sivuilla käyttäjäksi.
2. Maksa Sykkeen liikuntamaksu.
3. Katso nettisivuilta, mitä kaikkea on tarjolla ja aloita palvelujen käyttö.

Lisätietoa Sykkeestä:

Sykettä.fi: Liikuntamaksut ja ilmoittautuminen
Tykkää meistä facebookissa ja kuule ajankohtaisimmat uutiset

Heli Aalto, korkeakoululiikunnan suunnittelija, heli.aalto(at)isyy.fi, 044 576 8445
Juho Mutanen, vapaa-ajansihteeri, vapaa-aika(at)isyy.fi, 044 346 9620

Liikuntailtapäivä

Sykettä-liikuntapalvelut järjestää yliopiston henkilökunnalle ja opiskelijoille liikuntapäivän kaksi kertaa vuodessa: helmikuussa ja lokakukussa. Liikuntailtapäivänä on tarjolla monipuolista liikuntaohjelmaa opiskelijoille ja henkilökunnalle ympäri kaupunkia. Liikuntailtapäivä on vapautettu opinnoista rehtorin päätöksellä klo 12.15-16.

Lainattavat liikuntavälineet

ISYY:n toimistolla on sekalainen kokoelma erilaisia liikuntavälineitä, joita jäsenet voivat lainata veloituksetta omaan käyttöönsä.

Lainattavat liikuntavälineet

Vapaa-aika

Savonlinnan kampuksen tapahtumakalenteri

Lue lisää:

ISYY: Sähköpostilistat
Kilometrikisa