Joensuu

Sykettä liikuntapalveluissa!

Sykettä-liikuntapalvelut starttasivat Joensuussa vuonna 2015. Olennaisena osana kokonaisuutta on www.sykettä.fi-sivut ja niiden etusivulta löytyvä liikuntakalenteri. Liikuntakalenterissa on palveluja joka lähtöön: Ryhmäliikuntatunteja, avoimia lajivuoroja, opiskelija- ja henkilöstöryhmien vakiovuoroja, liikuntakursseja ja lajikokeiluja.

Liikuntakalenterissa on panostettu monipuolisuuteen. Viikoittaisesta kalenterista löytyy ohjattuja tunteja kuten spinningiä, zumbaa, kahvakuulaa ja aikidoa. Avoimia lajivuoroja löytyy eri palloilulajeissa kuten koripallossa, lentopallossa ja futsalissa.

Miksi?

Opiskelu- ja työtahdin kiristyminen sekä kasautuvat paineet pistävät miettimään hyvinvoinnin ja yhteisöllisyyden korostunutta merkitystä. Liikunnalla on todistetusti positiivinen yhteys fyysisen terveyden ja mielenterveyden ylläpitämisessä. Vapaa-ajalla toteutettu hauska liikuntahetki edistää parhaalla mahdollisella tavalla yhteenkuuluvuuden tunnetta ja kaventaa opiskelija- ja henkilöstöryhmien raja-aitoja.

Pidemmällä tähtäimellä SYKETTÄ-konseptin voidaan nähdä edistävän korkeakouluyhteisön opiskelumotivaatiota ja työhyvinvointia.

Miten käyttäjäksi?

1. Tutustu palveluihin ja rekisteröidy Sykettä.fi-sivuilla käyttäjäksi.
2. Maksa Sykkeen liikuntamaksu.
3. Katso nettisivuilta, mitä kaikkea on tarjolla ja aloita palvelujen käyttö.

Lisätietoa Sykkeestä:

Sykettä.fi: Liikuntamaksut ja ilmoittautuminen
Tykkää meistä facebookissa ja kuule ajankohtaisimmat uutiset

Heli Aalto, korkeakoululiikunnan suunnittelija, heli.aalto(at)isyy.fi, 044 576 8445
Juho Mutanen, vapaa-ajansihteeri, vapaa-aika(at)isyy.fi, 044 346 9620

Liikuntailtapäivä

Sykettä-liikuntapalvelut järjestää yliopiston henkilökunnalle ja opiskelijoille liikuntapäivän kaksi kertaa vuodessa: helmikuussa ja lokakukussa. Liikuntailtapäivänä on tarjolla monipuolista liikuntaohjelmaa opiskelijoille ja henkilökunnalle ympäri kaupunkia. Liikuntailtapäivä on vapautettu opinnoista rehtorin päätöksellä klo 12.15-16.

Lainattavat liikuntavälineet

ISYY:n toimistolla on sekalainen kokoelma erilaisia liikuntavälineitä, joita jäsenet voivat lainata veloituksetta omaan käyttöönsä.

Luettelo lainattavista liikuntavälineistä

Vapaa-aika

Joensuun kampuksen tapahtumakalenteri

Lue lisää:

ISYY: Liittymisohjeet liikunta.joensuu-sähköpostilistalle
Facebook: Joensuun liikuntatuutoroinnin Facebook-ryhmä
Kilometrikisa