Viestintäkanavat

Isyy-info-listat eli ISYY tiedottaa

Isyy-info.joensuu-, isyy-info.kuopio- ja isyy-info.savonlinna -sähköpostilistat ovat ylioppilaskunnan kampuskohtaisia kaikille avoimia postituslistoja. Uudet opiskelijat lisätään oman kampuksensa isyy-info-listalle automaattisesti lukukausien alussa. Listalta voi erota heti, kun haluaa.

Isyy-info-listalle kuuluminen on kätevä tapa saada tietoa ylioppilaskunnan, yliopiston ja oman kampuksen ajankohtaisista asioista suoraan omaan sähköpostiin. Listojen kautta pyritään tiedottamaan maksimissaan kaksi kertaa viikossa. Listojen kautta ei myöskään lähetellä liitetiedostoja, jotka jumittaisivat sähköpostisi.

ISYY:n tiedotussihteeri ja tarvittaessa vapaa-ajan sihteeri huolehtivat isyy-info-listojen kautta tapahtuvasta viestinnästä. He vastaavat myös listojen ylläpidosta. Yksittäiset henkilöt eivät siis voi lähettää viestejä listojen kautta.

Ohjeet listoille liittymiseen

Muut sähköpostilistat

Ylioppilaskunnalla on myös muita viestintään tarkoitettuja sähköpostilistoja. Esimerkiksi liikunnasta tai sosiaali- ja koulutuspoliittisesta edunvalvonnasta kiinnostuneille on olemassa omat sähköpostilistansa, joilla tiedotetaan näihin aihepiireihin liittyvistä ajankohtaisista asioista.

Löydät lisää tietoa sähköpostilistoista ja niille liittymisestä ISYY:n Sähköpostilistat-sivulta.

ISYY:n verkkosivut

Verkkosivut ovat ISYY:n virallinen ilmoitustaulu. Verkkosivuilta löydät tärkeät ylioppilaskuntaan liittyvät uutiset ja tiedotteet. Sivuilla on myös tapahtumakalenteri, josta löytyy tietoa ylioppilaskunnan, jaostojen, ainejärjestöjen ja kerhojen tapahtumista ja kokouksista.

Lisäksi verkkosivuilta löytyy yleinen tieto ylioppilaskunnasta organisaationa ja yliopisto-opiskelijan edunvalvojana.

Jos haluat esimerkiksi oman ainejärjestösi tai kerhosi tapahtuman näkymään ISYY:n sivujen tapahtumakalenteriin, toimita tapahtuman tiedot tiedotussihteerille sähköpostitse (tiedotus@isyy.fi). Muistathan toimittaa tiedot myös englanniksi!

Facebook

ISYY:llä on Facebookissa oma sivunsa, jonka kautta viestitään tapahtumista ja muista ajankohtaisista asioista.

Käy tykkäämässä meistä Facebookissa ja seuraa kätevästi mitä uutta ylioppilaskuntaan kuuluu! Löydät meidät nimellä “Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta”.

Viikkotiedotteet

ISYY:n uutiskirjemuotoiset viikkotiedotteet Wiikko-Ärsyke ja Monday Mail ilmestyvät lukukausien aikana maanantaisin eri kampuksilla suoraan tilaajien sähköposteihin.

Tilaa Wiikko-Ärsyke tästä.

Lue lisää:

ISYY: Wiikko-Ärsyke
ISYY: Monday Mail

Twitter

ISYY löytyy myös Twitteristä, jossa ISYY:n hallituksen jäsenet twiittaavat arkisesta aherruksesta, tapaamisista ja hallitustyöskentelystä.

ISYY:n hallituksen löytää Twitteristä nimellä @ISYYH.

YouTube

ISYY:n YouTube-tililtä löytyy esimerkiksi vuoden 2013 kehitysyhteistyöviikon videoita sekä ylioppilaskunnan virallinen esittelyvideo.

Käy tutustumassa ISYY:n YouTube-tiliin, löydät sen nimellä: Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta (ISYY).

Instagram

Kuvallista materiaalia ISYY:n toiminnasta ja opiskelijaelämästä ylipäätään löytyy ISYY:n Instagram-tililtä käyttäjänimellä @isyyuef.

Ilmoitustaulut

ISYY:llä on ilmoitustauluja kampuksilla, joilta löytyy esimerkiksi tapahtumien mainoksia.

Uljas

Uljas on ISYY:n ylioppilaslehti. Uljasta pyörittävät päätoimittaja, kampustoimittaja, ilmoitusmyyjä sekä joukko avustajia.

Jos haluat mukaan Uljaan tekoon, ota yhteyttä päätoimittajaan tai mene mukaan avustajapalavereihin, joita pidetään lukuvuoden mittaan eri kampuksilla.

Uljaan verkkosivut
Uljaan yhteystiedot