Sähköpostilistat

ISYY:llä on käytössä useita sähköpostilistoja, joiden kautta tiedotetaan ajankohtaisista asioista. Uudet opiskelijat liitetään automaattisesti kampuskohtaiselle info-listalle ja Wiikko-Ärsykkeen vastaanottajiin. Muille listoille liittyminen ja eroaminen onnistuu alla olevien linkkien kautta. Kaikki ISYY:n sähköpostilistat ovat jäsenille avoimia.

Info-listat

Listojen kautta tiedotetaan pääasiallisesti ylioppilaskunnan ja Itä-
Suomen yliopiston tärkeistä opiskelijoita koskevista asioista. Listojen kautta voidaan tiedottaa myös ylioppilaskunnan sidosryhmiin (esim. YTHS, SYL) ja yhteistyökumppaneihin liittyvistä tärkeistä asioista tai tapahtumista. Mikäli haluat erota info-listalta, lähetä asiasta sähköpostia osoitteeseen vapaa-aika(a)isyy.fi.

Jaostojen listat

Jaostojen sähköpostilistoille postitetaan tiedotteita ko. jaoston asioista, kuten kokouskutsut, pöytäkirjat ja jaostojen vastaavien tiedotteita.

Liity jaostojen sähköpostilistoille

Kerhojen listat

Kerhojen sähköpostilistoille postitetaan tiedotteita ko. kerhon asioista, kuten kokouskutsut, pöytäkirjat ja kerhojen vastaavien tiedotteita.

Liity kerhojen sähköpostilistoille

Liikunta-listat

Kampuskohtaisten liikunta-listojen kautta tiedotetaan yliopistoliikunnasta, ajankohtaisistta liikunta-asioista sekä liikuntakerhon kuulumisista.

Liity Joensuun liikunta-listalle
Liity Kuopion liikunta-listalle
Liity Savonlinnan liikunta-listalle