Viestintä

ISYY tiedottaa jäsenilleen kampusten ajankohtaisista asioista ja tapahtumista. Tiedotuskanaviamme seuraamalla pysyt kärryillä siitä, mitä ylioppilaskunnassa ja eri kampuksilla milloinkin tapahtuu: missä on bileet ja paljonko maksaa, milloin hankeavustusten hakuaika loppuu, mitä ylioppilaskunnan hallitus teki viime kuussa, milloin valitaan seuraava edustajisto ja mitä yliopistoliikunnan ohjelmassa on huomenna.

Lisäksi saat tietoa esimerkiksi edunvalvontaan liittyvistä asioista sekä yliopiston ja yo-kunnan muiden sidosryhmien ajankohtaisista jutuista.

Ota siis ISYYs haltuun ja vakoile meitä Facebookissa, tutustu verkkosivuihimme, liity sähköpostilistoillemme ja lue viikkotiedotteitamme Wiikko-Ärsykettä tai englanninkielistä Monday Mailia. Seuraile myös kampusten ilmoitustauluja.

Ylioppilaslehti Uljaasta löydät puolestaan yliopiston, opiskelijapolitiikan, ylioppilaskunnan ja kulttuurin tuoreimmat uutiset ja aiheet.

Tiedotussihteeri

ISYY:llä on tiedotussihteeri, joka tekee parhaansa pitääkseen ylioppilaskunnan jäsenistön kartalla kaikesta tärkeästä ja olennaisesta mitä ylioppilaskunnassa, yliopistossa ja eri kampuksilla tapahtuu. Tiedotussihteeri tarjoaa myös mielellään auttavaa kättään ja neuvoo viestintään liittyvissä kysymyksissä ja pulmissa.

Ylioppilaskunnan muut työntekijät vastaavat omalle sektorilleen kuuluvasta viestinnästä ja myös heiltä voi kysellä apua tarpeen mukaan.

Henkilökunnan yhteystiedot