Wiikko-Ärsyke

Wiikko-Ärsyke on ISYY:n viikkotiedote, josta löydät kätevästi tietoa oman kampuksesi tapahtumista. Wiikko-Ärsyke lähetetään lukukausien ajan (pois lukien loma-ajat) sähköisenä uutiskirjeenä suoraan tilaajien sähköpostiin Joensuun, Kuopion ja Savonlinnan kampuksilla.

Wiikko-Ärsykkeessä on tietoa ylioppilaskunnan omien toimijoiden, aine- ja kampusjärjestöjen sekä kerhojen ajankohtaisista asioista ja tapahtumista. Wiikko-Ärsykkeen kautta voidaan tiedottaa myös sidosryhmien ja yhteistyökumppaneiden jutuista.

Uudet, aloittavat opiskelijat, lisätään lukukausien alussa automaattisesti oman kampuksensa Wiikko-Ärsykkeen jakelulistalle. Mikäli haluat tilata itsellesi oman kampuksesi Wiikko-Ärsykkeen tai poistua vastaanottajalistalta, voit tehdä sen helposti alla olevan uutiskirjeen tilauslomakkeen avulla.

Uutiskirjeen tilaus- ja peruutuslomake

Tiedotettavaa Wiikko-Ärsykkeissä?

ISYY ottaa viikkotiedotteisiin vastaan aineistoa esimerkiksi yliopiston toimijoilta sekä ylioppilaskunnan ainejärjestöiltä, jaostoilta ja kerhoilta. Aineisto tulee toimittaa ylioppilaskuntaan sähköpostitse lyhyessä ja tiiviissä muodossa (max. 500 merkkiä välilyöntien kanssa).

Aineistoon on myös hyvä sisältää linkki esimerkiksi nettisivuille tai Facebookiin, josta lukijat voi ohjata hakemaan lisätietoa.

Monday Maileja varten toimitettavan aineiston tulee olla englanninkielistä.

Mikäli aineistoa ei toimiteta pyydetyssä muodossa, sitä ei julkaista. ISYY saattaa joutua myös tekemään priorisointia julkaistavan materiaalin välillä.

Viikkotiedotteiden kautta julkaistavaksi haluttu tieto tulee toimittaa viikkoa ennen ilmestymistä (edellisen viikon maanantai) seuraaviin osoitteisiin:

Joensuun Wiikko-Ärsyke: vapaa-aika@isyy.fi
Kuopion Wiikko-Ärsyke: tiedotus@isyy.fi
Savonlinna Wiikko-Ärsyke: toimisto.savonlinna@isyy.fi
Joensuun Monday Mail: kv.joensuu@isyy.fi
Kuopion Monday Mail: kv.kuopio@isyy.fi

Mikäli aineisto koskee useampaa kuin yhtä kampusta, huomioithan, että toimitat sen kaikkiin tarvittaviin osoitteisiin.

Viikkotiedotteita varten on mahdollista toimittaa myös kuvia. Kuvien olisi hyvä olla kokoa 270 x 270 px.

ISYY pidättää kuitenkin oikeuden olla käyttämättä toimitettuja kuvia. ISYY ei myöskään vastaa sille toimitettujen kuvien käyttöoikeuksiin liittyvistä asioista.